UPU ! (T.T)

Assalamualaikum and hye .

(aaaaa blur jap sebab dah lama tak buka blog)

ok la, talk about Upu la kan. first of all, congrats to those yang dpt UPU :) Hope u get what u want. To those yang pergi form six or matriks, good luck !

Straight to the point, aku tak dapat upu *hahahaha!* idk why. maybe batch 97 ni ramai kot? Maybe la hahaha.

Orang selalu tanya "kau dapat UPU tak?"
aku nak jawab pon macam aaaaa *if you know what i mean* NOPE, AKU TAK DAPAT! *ha kau capital semua* bukan marah, cuma jauh hati dgn gov sebab tak amik aku hahaha cis

and orang tanya "MATRIKS?" sejujurnya, aku tak mohon matriks. dan jangan tanya aku kenapa hahaha!sebab aku sendiri tak tahu kenapa aku tak mohon matriks. pelik lah kau! hehe

orang tanya lagi "FORM SIX dapat tak?"
Yes, form six aku dapat. Jurusan Sains. dekat Highschool Kajang. Tapi, aku tak pergi jugak. sebab kejap parents bagi, kejap tak, then aku pon macam hmm tak mahulah hahaha .. lagi sekali, jangan tanya aku kenapa tak pergi -.-"

SO APA YANG KAU MOHON, LINA OII?!

ya, mmg ade beberapa org kwn yang agak geram, sakit hati or marah dengan aku haha. buat masa ni, aku try mohon KPTM. yang paling dekat dengan rumah aku hahaha course ape tu tak sure lagi. then, aku tunggu rayuan untuk upu .. hopefully, dapat untuk second intake. InshaAllah.

so, all of u ready ke nak masuk alam universiti ni? Acewah, gaya aku ni mcm hakak-hakak uni je kan? ajet jet je hahaha

Aku harap batch 97 buat yang terbaik ! Allah yuftah 'alaikum, everyone! :D

p\s: blogging sambil dgr lgu 'Giving up on you by Eda Naziela'

0 comments:

Post a Comment

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v