STRESS AKU !

Assalamualaikum , hye.

so pada 3 Mac 2015 haritu, rasminya result SPM keluar. Dengan penuh debaran aku datang sekolah hahahaha ditemani dengan kawan-kawan yang superb gojes hahaha. then, perlahan-lahan pergi dekat ustazah. Nak ambil fail and result sekali. Punyalah tutup-tutup result tu supaya tak ada siapa tengok hahaha teruk perangai.

Lepas dapat je result, aku pergi tepi dewan, barulah boleh usha hahaha. Result aku tu... hmm nak kata bagus, tak adalah bagus macam budak-budak straight A's or almost straight A's. tapi, result aku ni just biasa-biasa je hahaha nak kata teruk tak jugakla, tapi still on the track jugak kot. tu la, padahnya study last minute an.. Whatever it is, aku still bersyukur jugaklah. Alhamdulillah. :)

However, i have another problem yang nak diselesaikan lepas dapat result. which is.... ISI UPU ! ya, secara jujurnya, aku STRESS isi benda alah tu. entah apa masalah sistem tu, lepas isi courses, nak save and continue, dia boleh dok keluaq "NOT DEFINED" pekebendaaaaaa! seteghessssss aku, aku gigit gak UPU ni kangg hahaha *mcm boleh je*

So, I have decided nak isi upu tu time tengah-tengah bulan 3 tu kan.. haa lantaklah.. so, smpai sini jela aku merepek merapu apa bagai.. see u soon :)

NOTA KAKI: CONGRATS kepada semua budak SPM2014 :) result SPM tak gempak, tak apa. asalkan masuk uni dapat pointer gempak! an an? babai

0 comments:

Post a Comment

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v