Budak Comel

fuh fuh... *tiup habuk* assalamualaikum and very good evening.. okay, for today, i want to talk about '3x lina kiss dia'.. huh? korang mesti pikir lain kan? ish ish ish.. otak yellow.. hahahah.. setelah kian lama~ saya tidak membukablog~` *ikot nada lagu* lina tak rajin nak menaip.. huhuhu, hari ni baru rajin sikit.. itu pun sikit je lah.. hahahah.. maklumlah, nak cuti raya cina ni kan? Gong xi fa cai! limau yang parents lina beli entah mana entah.. agak2nya semua dalam perut kita orang.. kukuku..

Actually, masa bila ek?? lina pergi janda baik.. ikut reunion ayah, kumpul2 dgn kawan2 silat ayah.. Fuh, mmg bestla.. angin pon sojuk je.. Bila dekat sana, lina jumpa ramai org.. bukan setakat jumpa, tapi berkenalan juga.. chop! dengan perempuan je tau.. laki x.. hahahha.. then, ada sorg akak ni, dia bawa 2 org anak dya skali.. damn! so cuteeeeeee!!!!!! kalo korg tgk pon geram.. nk cubit2 je pipi dye! ni utk org yg suka baby je tau.. hahahha.. korg mesti nak tgk gmbr dye kan? meh sini...

 ni abg dye.. lina lupa nama siapa.. hyper btol.. penat lina melayan..

 ni adik dye.. so damn cute !! arghhhhh... 4 kali lina cium dye!! comel sesangat! lina ni pantang tgk baby comel2 ni!! geram !

tedap ke jari awak tu? hahahaha..

comel tak? comel kan?? taulah korg lagi comel, tak payah nak poyo sgt.. hahahah.. tetibe je.. k lah.. smpai sini je lina update.. do like and comment.. i really hope it.. :D thanks for reading dear...

0 comments:

Post a Comment

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v