Layan Lagu ni malam-malam

Assalamualaikum.. hehehe.. saje je nak tukar mood buat alignment kat tgh plak.. 
hahahah.. XD sbb nnti kalau pnjg2 korg mlas nk baca
betul dak ?
hahahha XD..Okay, hari ni.. eh silap.. malam ni.. lina nak post lagu lub lub gitu .. lub lub? apakah ?
heheh.. love love.. saje je tulis cegitu.. lols...
Actually, lina baru je dgr lagu ni dkt radio sinar or hot.fm ke.. sebab bnyk sgt alih siaran radio.. smpai x igt lagu apa, radio mana.. hahaha XD 
Lagu ni ada hamba Allah request.. then, dj pon mainkanlah.. hohoho.. Lina suka dgr lagu ni.. 
Rentak slow.. penyanyi dia pon hensem gak.. hahah.. rmbut ala2 alleycats gitu.. hahah XD
okaylah, lina malas nak berceloteh moteh panjang beno.. suka hati aku je buat celoteh moteh tu.. hahhah..
my own ayat beb ! hahhaha XD Lina hrap korg enjoy dgr lagu ni.. hahah..
Lina x tau knpe kali ni lina dgr lagu ni terus JATUH CINTA gitu... *ceh! ayat minta kaki tak* tak molah kaki korg.. x dap ! ahhha.. kaki ayam lagi tedap.. lols.. XD 
Enjoy this lyrics ek ?


lagu ni lagu lama.. heheheh.. kalau korg nak tengok penyanyi dye, search dkt google.. my incik google setia membantu.. hahahah XD 
p/s: lina suka dgr lagu ni, terus letak dekat music player.. lol... 

1 comments:

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v