Super Duper Giveaway 2012

Fuh !! hari ni tetiba plak Lina rajin nak join GA, segmen bagai.. hohohoh~~ GA yg Lina bru join ni GA cikgu aniq.. :D syarat2 mmg senang~ *suka2* kat bawah ni banner-nya and syarat2nya~ *poyos tak ayat aku?* hohohoh..


simplekan banner ckgu? comel lah org kotak tepi tu.. huahuahua XD

fuh ! *penatgelak..lawak sgt ke?* -,-" erk.. ok !! antaranya..... yg nombor dua tu.. lengkapkan ayat tu..
Ehem2.. "Saya akan tersenyum bila saya menjadi salah seorang pemenang GA ni.. sbb sy tak pernah menang apa2 GA or kontes sblum ni.."

Korg nak join tak? Ni syarat2 penyertaan..

Syarat2 penyertaan
  •              Follow My blog *DONE*
  •              Buat 1 entry di blog anda. Letak Banner nie, dan lengkapkan ayat ini.. "saya akan tersenyum               bila....(kurg dari 20 ptah kata)*DONE*
  •              Linkkan entry tersebut di ruang komen entry ini.*DONE*
  •              Pemenang di pilih berdasarkan kepada Encik Random.org
  •              Hadiah: 
  •                          Pemenang Utama : Hadiah Misteri *Lina tertanya2.. apakah hadiahnya?*
  •                          Pemenang Bertuah : Kad Tambah Nilai RM 10 X 3
  •                          Pemenang Bernasib baik : Kad Tambah Nilai RM 5 X 3
  •             Expired date : 9 disember 2012
p/s: hopefully, Lina ade rezeki join GA ni.. Peace.. ^.^ v

0 comments:

Post a Comment

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v