Special For Cik Mun !

Assalamualaikum !
Hey hey you you ! i don't like your girlfriend! no way no way! woi ! diamlah lina! memekak aje! hahahah.. kena sound dgn org plak.. apakah salahku? hanya menyanyi sahaja.. sadis betul ! kuangkuangkuang! Orite kapten! hari ni kapten nak tulis apa? *blog lina tanya* hari ni saya nak tulis pasal Cik Mun! *lina jawab* Cik Mun? Siapakah gadis itu kapten? *blog lina lg* Gadis itu bernama cik mun. orgnya kecil2 cili padi gitu. *jawab lina.

Sudahlah! hentikan semua ini. aku tidak sanggup berdrama lagi! bhahahah !! okay, mula merepek ! siapa baca mesti kena sawan.. hahahha! ish! tak baik betol aku ni! Cik Mun mesti tertanya-tanyakan? betul tak? Actually, lina buat ni ada sebab.. Apa sebab dia? nanti lina bagitau ok? Lina rasa terharu dan gembira sekali! hah? apasal pulak tibe-tibe gembira lina ni? skru dia longgar ke ape? hahaha..

Sbnrnya, bila lina post entri je, pengomen setia entri lina ialah Cik Mun !! Dia rajin sangat komen lina punya entri. kadang2 rasa terharu tau! korg ape tau? dia lah yg pling rjin mengomen entri merapu + megaban lina. satu pun jadilah. "D jadi, utk mmbalas jasa Cik Mun, Lina nak give something spesel.. hahah.. macam org x de gigi sebut special. Lina nak buat blog Cik Mun sebagai Blog List lina! yeah! ini pertama kali saya buat.. harap maklum..

kuikuikui.. lina tak decide lg nk biarkn blog list tu smpi bila.. hahaha.. oklah cik mun.. mgkin bnde ni x seberapa.. hahaha.. thanks tau cik mun selalu bg komen! wuwuwuwuw.. isk2.. *lap air mata* cewah ! gurau je.. hahaha..

p/s: Harap-harap, cik mun suka.. hahaha.. jom visit blog gadis kecil2 cili padi ini.. Cik Mun

2 comments:

  1. hehe..thanks..nGeee..titew suker..

    ReplyDelete
  2. welcome cik mun ! hehehe.. alhamdulillah cik mun ska.. takot je cik mun x suka.. hehhehe..

    ReplyDelete

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v