Segmen: Wow! Fantastic Blogger!

yuhuuuu~ hari ni Lina join segmen.. terajin lah pulk.. hahha.. so, this is the banner !!

memang betul2 fantastic banner dye ! dia VIP ! lina pong !!
syarat2 :  
  •   Untuk apa korg berblogging ? : Lina berblogging utk meluangkan masa lapang and share moment dlm hidup lina with everyone.
  •   Siapakah sumber inspirasi anda untuk meneruskan hidup pada tahun 2012 ? : Of course my beloved family ! *hug*
  •   Apakah azam 2013 anda ? : Nak jadi org yg berguna pd family.. contohnya tolong dia org wat ape2 keje pong.. :)
  •    Jika korang diberi peluang untuk bertemu dengan seseorang artis, siapakah artis itu ? (sertakan gmbar) : kalau artis korea, of course TOP Big Bang ! he is so carisma !! auwwww ! ^o^

*i'm melting ! please help me! *
  •    Matlamat blogging 2013 : Nak blog lina dikenali ramai ~ ^^v
  •   Pendapat tentang blog tiha : Lawa sangat ! jeles saya ! macam mana awak edit blog awak tu ?
Soalan utk tiha.. jeng jeng jeng..

1) Tiha minat TOP sbb apa ?
2) Kalau tiha pergi konsert Big Bang, then TOP panggil tiha naik ats pentas, apa tiha buat? kekekeke XD
3) Tiha pernah berangan dengan TOP tak? hahahha XD

p/s: amacam soalan lina? kuangkuangkuang ! jawab ! jgn tak jawab.. hahahah XD nak tag ridhwan and KHY

3 comments:

  1. haha...jap lagi tiha jawab...thanks join segmen tiha.. ~0~

    ReplyDelete
  2. Tuan Tanah
    Tiha : thanks tiha.. hehehe..
    Cik mun : macis cik moony~ hohohoh ^^v

    ReplyDelete

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v