Segmen siapa paling jujur

yuhuuuuuuu~ *lambailambai* hey koooooooraaaaannnnngggg.. hikhik.. tak betoi sat.. heheh.. ade pengumuman ni !!! Lina jooooooooinnnnnn segmen laaaaaagiiii.. heheh.. *awat semua panjang2 ni?* hahaha.. korg nk join x? mne tau rezeki korg ke kan.. *kenyit mata*

korg klik la banner yg lawa ni.. XD *ikhlas*

Yeah !! soalan dia kan bermulaaaaa!!! *dupdapdupdap*

> apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang : senyum aje, dlm hati marah gila.. 'nasib baik budak!' cepat2 balik rumah tukar baju.. malulah nk pki bju tu lg.. rendam smpi hlang bau,wrna dan rasa kari tersebut.. hahahah XD

> pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar : hahahah! XD klakarlah soalan ni XD pernah.. cuba2 nk cover last2 terkeluar jgak.. hahahahahahahah XD adoiiii~ *sakitperutgelak*

> pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan : entahlah, manalah tau tgh gali harta karun org terperasan, cuma kita je yg x perasan.. hahah XD

> bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa : bru je pg tadi.. pkol 11.30.. sbb, dlm mimpi saya, saya menangis.. geram dgn seseorg.. hahahXD

> berapa berat badan you sekarang : saya tak timbang la.. hahah XD takutt..

> ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa : Of course sy makan.. tak kisahlah makan ape, jnji sy mkn !!

> matapelajaran paling k.o masa sekolah : Matematik.. mse drjh 4 bru bljar bahagi.. itu pon akak dgn abg dh mrh.. bru ajar semalam, esoknya dh lupa.. hahah XD

> adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan : pernah. saya smpi naik tgn dkt dia.. hanya Allah je tau perasaan sy mase tu.. Saya rasa sgt terhina, maruah sy calar.. sbb diaorg ejek2, kutuk2 saya mcm2.. *rasanaknangispulak*

> orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) : hahaha !! XD malulah.. sy jatuh hati dkt dia masa drjh 2.. hihihi.. XD

> you pertama kali couple masa umur berapa : saya tak pernah kapel, parents suruh tumpukan pelajaran dulu..

> berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila : Langsung tak ada pengalaman pon.. :)

> last you putus sebab apa : putus? putus kawan? putus cinta? erm.. x pernah bercita pon.. jd tak pernah putus ! *tangan di bahu, mata pandang ats*

> adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa : pernah.. sbb sy susah bgun pagi.. mama sy mcm kecewa.. *i'm so sorry mom*

> bila dok sorang sorang , ape mesti you buat : on9 berjam2, tido, makan, tgk tv dan..... self-shot !! heheheh XD

> keputusan upsr you : skit je.. tp alhamdulillah.. math yg sy x pndi dpt A !! 3A 2B keputusan sy.

> you nak kawen masa umur berapa dan kenapa : hurmmm.. target umor 25 or 26.. hohoho.. awalkan?? hahahXD

> you selalu berangan tentang ape : apa2 aje yg terlintas dkt otak.. XD *jgnpikirlain*

> perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you : kesedihan dan kedukaan.. tapi, saya percaya, itu semua adalah ujian ALLAH.. :')

> perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you : hurmmmm.. mama bg hadiah novel mse bufday.. mse tu sy drjh 6.. best sgt novel tu.. psal sahabat.. :D

> blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia : blogger yg entri dia dpt menarik minat saya utk baca post dia smpi hbis.. :D *ramaisangatbloggeryangsayasuka* *penatnaktaip*

> sesuatu yang you tak suka bila blogwalking : Low internet connection !! bleh tension !! pastu blog yg terlalu pnuh dgn widget merepek. blog yg pnuh dgn iklan nuffnag. blog yg ade gmbr x senonoh.  =..=' blog yg tulisan terlalu kecik smpi susah nk baca. ni je la kot.. hehehe..

> mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook : thun 2010.. mse sy form 1.. hohoho.. erm.. saya pon x tau sbb ape sy buat fb.. hahaha XD rasanya sbb nk connect dgn kwn2 kot....

> you selalu bangun tidur pukul berapa : hahah !! amboi soalan.. mmg btul2 serkap jarang dia ni.. heheh XD lpas sbuh, sy tdo blik.. ermmm.. dlm pkol 11.30.. *cuti sekolahkan?* *angkat2kening* *awk pulak pkol bape? lagi lewat drpd sy eh?* *angkat2kening*

> kritikan terhadap blog saya : blog awak simple but really nice.. so kemas.. kalah blog saya.. :) Love itttt~


p/s: fuh !!! penat menjawab soalan dia ni.. hahahah !! tp soalan ni bleh buat Lina gelak sorg2 dan sedih sorg2.. :D Lina nk tag.... Emma Michiyo heheh..

7 comments:

  1. pnjgkan.. hohoh.. cik mun join la.. hehehe.. boleh tau rahsia skit..

    ReplyDelete
  2. thnkzz sudi tag cik emma :) semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. :-) Wilma baca entri nie sambil tersenyum2 ^_^

    ReplyDelete
  4. heheheh.. wilma jgn bgtau sesapa tau.. heehh XD

    ReplyDelete
  5. nice entry :)
    btw from the same segmen ~

    http://jjikjjikl.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete
  6. dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
    boleh shopping jugak sini
    sy ske segmen jawab2 soalan macam ini anada bagaimana??
    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v