Saya Sukakan Budak2 !! XD

Assalamualaikum !! *ikotupinipin* *laparlah, teringinnakmakanaiskrimpulak* ada sesapa sudi nak belanja. hohoho~ tak payahlah.. aiskrim dh bnyk dlm peti ais tu.. mcm2 adooo ! aku hade, ko hade??!! hahaha XD begalax plak an *mesti org igt sy typo* sbnrnya belagak, Lina and cousins plik2 skit. diterbalik-balikkan ayat bm.. huh! ape nak jadi ntah! *kutukakulatu!* hahaha XD

Fuh ! Update blog pkol 1.40 pagi plak. tu.. huhuhuhu *tirubunyihantu* takot tak?? tak takut? ok fine.. -_-" *apabendakomerepekniLina?* hahaha ! Lina malam2 mmg cmni, mcm..... tak btol skit.. huehuehue.. Ok readers !! hari ni Lina nak post psal..... jengjengjeng *mcmbadutsarkas* Saya suka budak2! Btol ke? iya betul ! Lina sgt suka budak2.. tp kalo yg nakal sgt tu bg pang je.. Ngada2.. hahaha XD Lina jugak sgt suka baby !! bkn ba alif ba ya ek?? bayi~ hahaha XD Lina kalo nmpk baby dkt mana2 je, msti Lina pegang pipi dia.. Tak kisahlah ade mak ayah dia ke tak.. tp selalunya Lina pegang bila baby tu dgn mak dia.. Kalo dgn ayah, mmg tak malulah kan.. Perempuan dan perempuan lbih memahami.. wahahaha !

Lina nk post gmbr dua org bdak kcik.. yg sgt suka tgkp gmbr !! pantang alih kamera je, bnyk btol gmbr dia nak.. Pandai posing plak tu ! Sooooo cuteeeee ! >.< nak cium2 je !! :* hahaha ! XD gmbr ni gmbr Lina amik mse dkt Perlis. Dekat umah cik radi dan cik milah.. Hohoho.. Diambil ktika berada dlm bilik kak long ! heheh! thanks kak long bg bilik kak long jd tmpt shooting rmi bdak.. heheh.. tmpt exercise bdak pon boley.. n_n.

hohoho~ korg pon dh mlas nk dgr bebelan minah joyah ni kan?? so, Lina post gmbr dyeorg.. so comel dan cantik bdak2 ni.. :*

yg bdak laki comel tu nama dia adam iskandar. Umur dye.. 4thun kot. yg pki tudung tu nama dia husna. umur dia 6 thun.. Siyes lawa bdak dia.. 1st time Lina tgk Lina ckp 'lawanya bdak ni!' adam plak comel sgt!! :*


yg ni plak ain.. dia pun nk org tgkp gmbr dye jgak.. hahah ! semuanya bdak fotogenik !!

fuh! *lap2peluh* penat menaip ni.. oklah, mata pun dh mengantuk.. bntal dan tilam serta selimut dh memanggil tu.. *rasamacamadaorgdekatdepanpintubilik..siapakh??* nantikan entri Lina yg lain ek?? Thanks for reading.. Sharing is caring. Like-ing I love it.. huh? ape pnya ayat daaaa~ selamat pagi (dh nk pkol 2 pagi) dan assalamualaikum~ :D

p/s: psssttt.. kalau suka tgk gmbr bdak2 comel ni, hit button like tau.. sharing is caring.. :P



0 comments:

Post a Comment

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v