Followers Meningkat ! o,Ov

Assalamualaikum. selamat ptg readers. apa yang korg wat petang-petang yang indah ini? Tidur? Goreng cekodok? On9? Baca blog? Yeahhhhhh! Of course korg tgh bce blog Lina kan? *okay,perasan* =.=' hurmmm.. Seperti yang korang tgk, bnyk tak entri Lina dlm mggu ni je? Bnyk tak? Banyakkan~ *angkat2kening* Korg join tak segmen or GA tu? ha?? blum join??! cepat sebelum tamat tempoh dia ! *fikir roti ape?* heheehe XD

Korg igt tak lagi lepas Lina join SEGMEN ni dan SEGMEN ni jugak, followers Lina semakin bertambah.. Lina join GA dan Segmen2 lain pun sama.. :D Alhamdulillah.. Entah kenapa minggu ni terasa rajin pulak nk join GA Segmen bagai.. Kalau tak selama ni pandang sebelah mata je.. *bukan belagak okay? tapi terlalu banyak syarat sampai Lina malas nak join* hehehhe.. Ingat tak yang Lina join SEGMEN ni, kan kena letak gmbr followers.. Masa tu followers Lina 64 org je, then skrg dh 118 org !! Tak caya ? -..-' nah bukti.. hehehhe

 -
-
-
-
-

Ni followers Lina skrang. Setakat ni la.. Alhamdulillah, Lina capai target Lina.. Target Lina pada mulanya 100 org aje. tapi, lebih.. Alhamdulillah.. Korg yg follow blog Lina yg tak seberapa sangat ni. Blog korg lagi lawa.. 2 kali gnda !! heheh.. *puji ni, kembanglah sikit* hehehe.. oklah, smpi sini je entri Lina.. hohoh.. Assalamualaikum~

p/s: Kepada yg blum follow, ringan2kanlah tangan tekan follow.. hohohoho.. *takpaksa* hehehe.. thanks for reading.. :D



4 comments:

  1. tahniah!!teruskan berblogging ye..

    ReplyDelete
  2. OKAY LA TU. TERUSKAN JOIN SEGMEN N BLOGWALKING KALAU NK FOLLOWERS YG RAMAI :D

    ReplyDelete
  3. semoga bertambah2 lg.... :)
    sy dr segmen yang sama..gigih follow back semua peserta :) no 33

    Singgah belog ulang alik
    Sambil makan apam balik
    Da baca janganla balik
    Jangan lupa follow balik....

    http://ayumirayu.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

    ReplyDelete
  4. Inilah keistimewaan GA dan segmen kan...
    Dapat meningkatkan jumlah followers kita ^_^
    Tahniah Lina :-)

    ReplyDelete

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v