don't know what to do !

Assalamualaikum and bonjour !! "D Fuh ! Lina telah berjaya mengharungi peperangan dgn PMR.. Hope Lina dapat result yang cemerlang nanti.. Insya-Allah~ Gembiranya periksa dah lepas ! Punyala happy.. ! :D Ingatkan, lepastu.. datang sekolah, bleh wat kerja sesuka hati je.. tapi... rupa2nya !!! ada program itula, ceramah inilah.. tapi, tak apa still ilmu lagi..

Bdak2 form3 kenalah duduk dewan smpi cuti sekolah !! arghh !! nak x nak, kena duduk jugak ! so, hari ni aktiviti yg ckgu buat kat dewan ialah..... berlakon drama !!! what ??!! terkejut beruk Lina ble ckgu ckp nk wat drama ! Naik atas pentas pulak tu !! Gle bab !! Tapi, Lina still ade penyelamat.. Tetiba ckgu kh pggl nk wat pertndgn hias cup cake.. Peluang keemasan nak lari dari dewan !! Kwn Lina sorang ni, dengan selamba badak dia, terus keluar dewan.. Lina dah tak keruan dh.. nak wat pe ni ?? Dengan selamba badak jugak, Lina pon keluar dari dewan senyap2.. Farah pon ikut sekali..

Kteorg x tau nak wat pe, trus pergi p'tndgn hias cupcake.. nsib baik, open je utk semua murid f3.. Punyalah lama dkt blik kh tu.. smpi rehat kot ! Okla tu, drpd duduk dewan, kena naik pentas pastu berlakon drama.. -_-" pelik gle !! Lpas rehat je tgk bdak pompuan f3 main basketball.. menjerit2 kteorg.. almaklumlah, kelas Lina main.. mestilah kiteorg menjerit2.. bg sokongan.. Lepastu, game dh hbis.. x tau nk wat pe.. lepak kelas.. tgkp2 gmbr.. nk tgk x gmbr dye ?? meh, Lina post..


 syahira meow ^o^
and
nina nenek

                                               me and fazi


 me and farah



                                      

yeah ! itu je la gmbr yg Lina upload.. muehehe.. kalo ade kesemptn Lina wat entry bru lg... :D








1 comments:

  1. hahaha.. ok pe berlakon...
    dulu time sekolah dulu lepas PMR kena gak berlakon...
    tapi yg tgk pun kawan2 form 3 gak..

    ReplyDelete

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v