PMR is around the corner !

Assalamualaikum~ dan salam satu dunia~

Dah lama Lina tak update blog.. Sampai dh ade labah2 dah blg ni... Cian dye.. Tak apelah. labah2kan haiwan yg telah menolong Nabi Muhammad s.a.w.. Kan baik tu.. Seperti tajuk yang korang baca kat atas tu... around the corner ? ape tu ? Actually yg tu idiom BI, sape yg dh tahu duk diam2 ni utk yg blom tau je.. :P
Lina skrang tgh berusaha utk PMR ni.. tapi, hari ni Lina baru je buka blog.. Sbb selama ni dh x bape rjin nk bka.. Jadi, Lina minta korang doakan kejayaan Lina.. Lina pun berdoa jga.. Lina harap dapat straight A dlm PMR ni.. Insya-Allah~ Lina fikir, Lina x tau nak amik kos ape.. Kos sains tulen takot x bleh bwk.. kos akaun pon sama.. abih tu nak amik kos ape ?? I think its up to my result kan ? Tak apela, lpas usaha, tawakkal + doa. Insya-Allah, Allah tolong.. Readers pon doakan kejayaan Lina ek ? Thanks a lot.. Okeylah, smpi sini je.. Assalamualaikum.. :D

p/s: Lina nak pesan.. sekarang ni zaman dah berubah.. so, Lina nak readers semua utamakan keselamatan diri tau.. Kalau boleh belajar seni mempertahankan diri.. Lina lepas Pmr ni Insya-Allah Lina belajar.. Lina just nak bagi pesanan je..

My wish: [aku tak tahu kenapa sekarang ni aku asyik2 terigtkn dkt kematian.. mgkin itu akan menjadi peringatan dekat aku untuk trus menyembah Allah]

4 comments:

  1. gud luck dear. all the best. score straight A's and then baru pikir yang lain-lain okay? :)

    ReplyDelete
  2. haa!!
    akak dh jumpa blog lina :-)
    amboi pminat k-pop..

    ReplyDelete
  3. btw,
    akak doakan adik akak yg sorg nie
    chaiyok!! chaiyok!!

    ReplyDelete

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v