Try this quiz !

Assalamualaikum dan salam satu dunia~ hehehe.. okeyh, you got me going crazy, don't know what to do... i need you... otak tak betul sikit malam ni ...

Actually, Lina ade jawab 1 kuiz dekat youtube.. Alang2 bkak youtube, mula2 cari lagu wonder girls, teen top, kelly clarkson dan macam2 lagilah.. tak tahu macam mana boleh menyeleweng dekat 'Quiz Who Do You Love'.. tak tahulah aura ape yg menarik Lina nak jawab kuiz tu.. krik-krik,diam seketika..  Korang mesti nak tahu kuiz ape an ?? Meh, Lina letak bawah ni...



ni lah kuiz dye.. Lina test jgak..

Nak tahu Lina tulis ape ? Jom cek-cek cekidaut !!
  1. 7 (no favourite Lina)
  2. 3 (no lain drpd no fav)
  3. ........ (someone)
  4. farah (nme kwn)
  5. lia (nme kwn)
  6. Rahmah (nme mama Lina)
  7. ....... (someone)
  8. Be my girl ( lagu by teen top)
  9. Because of you (lagu by kelly clarkson)
  10. Girlfriend (lagu by wonder girls)
  11. stronger (lagu kelly clarkson)
    dan, setelah mendapat result, Lina terkejut !!! Macam betol jer... tapi x cye la, tp terkejut jgak lah.. macam mana tu ?? That's why Lina nk sharing2 dgn korang,mana lah tahu korang nak test ker.. kalo dh test, jgn lpe like tau ! tak paksa,tp mengharaplah.. hehehe .. okeyh, smpi sini jer.. blehlah korang main kuiz tu, xderlah baca bebelan Lina Joyah yg pnjg ni.. salam and good bye~ :Dtekan sini untuk video

    0 comments:

    Post a Comment

    Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v