Alhamdulillah~

Assalamualaikum dan salam 1 dunia.. ehem2, rasa mcm PM lah pulak.. ngahaha !! so, amacam raya korang ? mesti penuh dgn kegembiraan kan ?? Alhamdulillah, raya Lina pun penuh dgn kegembiraan ! :D Lina nak share dgn korang psal raya Lina.. Lpas tu bru korang share psal raya korang dgn Lina plak.. Jangan kedekut tau !

1st raya mestilah bermaaf-maafan dgn family.. Lina rasa sedih bila tgk family bermaaf-maafan.. pnuh dgn kesedihan masa tu.. ngehehe... Lpas tu kitaorg pergi Kajang, rumah atuk dgn nenek.. Ingatkan ramailah, rupanya bru 3 family jer sampai, termasuk family Lina.. Kalau ramai bleh dpt duit raya banyak2 ! ngahahaha ! ish2..

 nilah gmbr family Lina sblh ayah.. sepatutnya ade 7 family, tp bru 3 jer.. yg lain blum smpi lg..

atuk pun nak join jgak !! dri kiri : abg, atuk dan alang..

atuk dan nenek sedang bermaaf-maafan.. sweet x ? ngahahah ! semoga berkekalan smpi akhir hayat..


Lpas raya rumah atuk, kitaorang raya rumah andak.. dekat kajang jgak.. tp kat area sg merab... Lagilah rmi cousin2 yg dtg.. Dah nak pnuh lah rumah tu... Terkejar2 andak nk layan diaorang.. Isi lauk, isi kuih, isi air yg dh habis.... tapi, kitaorg smuanye Hepi !


tggu angah bersiap.. lmbt beno.. mse ni nk pergi rumah pak ngah sblh ayah..
 Kita posing2 dulu..

dgn alang.. comel xkitaorg ? ngahahha !

 masa ni pula nk pergi rumah rumah mak long (banting), tok andak (banting) 
dgn rumah mak andak (adik ayah)..




 ni raya dekat rumah andak dgn cik jo(adk-bradik mama).. angah saje nak sorok2 blakang alang.. nak nmpk kecik skit ! ngahaha !!!

okeyh, smpi sini je la.. Lina ponat nak menaip ni ha.. Actually, bnyk lg gmbr.. tp , Lina upload skit jer.. X rjin nk upload bnyk2.. ngahahah !!!!

p/s: hope, raya korang lagi meriah dan penuh dengan kegembiraan.. Semoga kegembiraan ini berlanjutan smpi bila2.. *macam pelik pula ayat ni* Before that. gembira, gembira juga, tp jangan lupa Allah yg bg segala2nya pada stiap khidupan kita... Alhamdulillah..kegembiraan bukan buat selama2nya, akan datang kesedihan juga.. ingat tu ! Assalamualaikum ! :D


0 comments:

Post a Comment

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v