Nampak Shah Rukh Khan !



Hye Uolls ! Ape habaq ?? Dah lama rasanya tak bukak blog. Dah bersawang-sawang. *hush-hush (bersihkan sawang jap)  ok ! Dah bersih !baru korang happy nak bcekan ? Ok2, cerita diteruskan.. Mak oi ! Ko biar betul Lina ! Ko nampak Shah Rukh Khan ? Iya ! Lina nampak Shah Rukh Khan ! Meh Lina ceritakan..

Hari ni, Lina dgn family pergi Econsave dkt jln Reko, B.B.B, kiteorg tengah syok-syok beli barang tibe-tibe, sorang mamat ni terlanggar Lina, then, Lina cakap sory, dye pon sme ! Angkat2 muka je, Shah Rukh Khan ! Cair kejap! Ok2, x baik naktipu-tipu.. Sbnrnye yg tadi tu rekaan semata-mata. Hahahaha ! Jangan marah, nanti cepat tua, dah tak hensem @ cantik.. haha! Kekalkan babyface anda ! :D 

Memang Lina pergi Econsave, tp yg jmpe SRK tu kelentong je.. Ni yg betul pnye.. Mse Lina dgn alang tgh tggu ayah n mama pergi tgk periuk nasi. Lme bebeno ! Lina pon pergi dkt bhgian alat2 tulis.. (Lina ske mengumpul alat tulis bnyk2,pastu x gne! hehe..) Tengah syok-syok tengok pen, tibe nmpk wajah SRK ! Tersentap kejap, pastu tahan jerit ! Pastu Lina terus panggil alang ! Dgn happy nyer Lina tunjuk pen  tu.. Rpe2nye, SRK tu duta ball pen.. hahaha ! reaksi alang -__-" <--- blur. 


 Barang2 yg ada mke srk.


nak semua ni !


patung DON2 pun ada ! tp, malang sekali, x serupa lgsg !


 i want this pen !

Senang cerita, semua yg ada gmbr SRK, Lina nak ! btw, mesty dkt india je ada.. Dekat malaysia pun hanya ada ball pen je.. Tadi nak beli, tp bkn nk pen, nk gmbr dye je.. Sbnrnye, bnyk lg gmbr dye dkt ball pen tu.. Ada satu ni, hensem gile, gile,gile !!!!!! gugur jntung..hahaha! Semua nye pasal srk pd hri ini ! 




p/s : comelkan gmbr atas ni, hahaha ! manyun dye klakar.. agak2 nye 'fake srk' mke dye cmni x kalo wat mulut gitu ? hahaha !!!

0 comments:

Post a Comment

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v