Yay! Dah jadi isteri orang!


 Hello! korang sihat2 x? kalau x sihat, mknlah ubat ye... jangan nk tunggu white blood cell korang lawan disease tu... eh2.. dah masuk sains sikit2 plak kan? cita2 lina nak jadi doktor pakar.. tak kesah lah pakar apa pun.. janji doktor pakar... tapi... mama lina ckp lina pndi menulis.. macam sajak ke... lina ada gak minat nak jadi penulis.. tak pe.. kita tengok dulu besar nanti jadi apa...

Ok! hari ni.. nmpk x topik kita?? "Yay! Dah jadi isteri orang?" sapa tu? Lina?? Fuyyoh! baru umor 15.. x kan dh kawen.. lagi 9 thun kot.. haha.. itu pun kalau ada jodoh... hahaha!! *perasan  ni ha.. hari ni.. kakak sedara kawin... meriah gila! penat seyh! sebenarnya x tolong apa pun.. tolong makan ada lah.. tp semalam tolong kupas bawang... dtg umah mk ngah ina pukul 9.15 malam... tolong kupas2 bawang putih smpi kol 11 je... Lina, kenapa x nak kupas bawang merah?
korang tanya lina knpe? sbbnya, nnty lina nangis... mahal tau air mata ni.. hahaha!! gedix! 

Hari nilah kendurinya... best! meriah! kak masliya dgn abg firdaus... cantik kak ya... enjoy gmbr2 ni tau...

(berposing jap..)


(dah naik pelamin.. gementar lah tu)


(senyum sikit.. hehe)


(kipas2... jgn x kipas)

Dah abih... sikit je gmbr.. yang lain sume gambar dengan kazen... x molah letak.. poyoz sangat.. hehe...lpas tamat kenduri tu, lina n cousins bergmbr2 kat pelamin... kecoh seyh! hehe.. gmbr bnyk kat dlm kamera kazen.. begitu poyo skali.. haha.. oklah smpi sini jer..hope enjoy tau.. bye2... 

0 comments:

Post a Comment

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v