Rupa Cantik.. Tapi....


Hello2!!! wazzup(!) Pe khabar?? Sihat? Ha? Demam?? Ala.. ciannya.... makan ubat tau kalau demam...

Hari ni Lina nak wat entry mengenai kasut yang Lina pakai...
Kasut ni Lina dah lama tak pakai... Tersimpan je dalam almari..

So, one day, Lina teringin nak pakai kasut tu.. Sebenarnya ade selipar crocs, tapi, tetiba mood nak tukar pakai kasut lak...
Lina pun keluarkan kasut tu dari almari... Masa tu nak g shopping dgn ma & kakak... Dekat Mydin & Billion je.. x mo jauh2..
Jalan2 kat Mydin tu, beli2 barang.. & then, keluar lepas dah abih beli barang tu...

Then, mama nak pergi billion lak... Keluar kereta je, tgk kasut.. 'kenapa buruk semacam je kasut ni?' Lina t'tanya la... Pastu tgk kat hujung kasut tu.. DAH NAZAK!!!! DAH NAK TERCABUT!!!

Lina pggl mama, mama tgk pastu cakap, kat dalam nnti kita beli selipar baru.... Lina cakaplah.. 'ala.. adik nk duduk dlm keta je..' mama Lina x bg...:( Sedey... Pastu masuk billion, 1st skali g kedai kasut.. mahal yot!!! Pastu, masuk kat billion.. cari bhgn kasut... then, beli crocs lagi satu.. beli je terus pakai.. hahaha!!!
Kasut lama tu, Lina dah buang! Padan muka dia! hahaha!!! 
(gambar hiasan)


Nota Tangan: Lupa pulak nak tangkap gambar kasut tu... hehe..(lebey2 gile kan?) Gambar kasut kat atas tu cntik kan? tapi, tinggi sangat..

0 comments:

Post a Comment

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v