Lina nak join contest ni.. hopefully menang lah... syaray2nya seperti di bawah~


SYARAT - SYARAT

1. Berwarganegara Malaysia *wajib*
2. Seorang blogger *wajib*
3. Perempuan sahaja *wajib*
4. Follow blog Ika dan like fanpage Ika ( fanpage yang baru , Ika dah delete yang lame) *wajib* Bukan Ika suke suke nak suruh , tp Ika akan update pasal contest ni dekat blog Ika atau fanpage Ika .
5. Tepekkan banner hodoh ni dan letakkan tajuk sebagai "Contest Saya Sayang Blog Saya By Ika"
6. Wajib like / follow sponsor :) *Akan diupdate sponsor jika bertambah*
7. Kalau peserta tidak melebihi 20 orang , serta merta contest inu dibatalkan . Kalau tanak contest ni dibatalkan , promotelah ye . Hikhik !
8. Link macam ni - www.nurzulaikha.blogspot.com tidak akan dilayan sama sekali , tinggalkan link entry korang pasal contest ni di kotak komen entry ini. Link di cbox tak akan dilayan.
9. Linkkan banner di atas ke entry ini :)

HADIAH AKAN DIUPDATE
Sape nk sponsor hadiah ? PM saya di facebook dan beritahu ape yang korang nak sponsor tuu .

PEMENANG AKAN DIPILIH :
Blog yang cantik + cute dan tidak mempunyai banyak widget yang mengarut ^_^
                 
SPONSOR

1. Blog Cik Eiyra / Fanpage Cik Eiyra - Header untuk 3 pemenang
2. Next ?
Nota Kaki: sesiapa yang nak masuk, klik link cik Ika tu..:D

1 comments:

  1. hey nice one post.....this helped me alot to come out problem.!!thanks alot.
    Mazda 5 Series AC Compressor

    ReplyDelete

Komen yang elok2 tau ! terima kasih datang ke blog ni ! nanti datang lagi ek? rajin-rajinlah bagi komennnnnn~ ^.^v